Centauro AlicanteCentauro - Leiebil i Spania

GoldCar Alicante Airport Office

Centauro har over 40 års historie med leiebil i Spania. Det familie-eide selskapet startet i 1973 med ett kontor i Benidorm hvor de fortsatt har sitt hovedkontor et stenkast fra stranden. I dag har Centauro kontorer over store deler av spanske kysten, men holder fast ved sine røtter på Costa Blanca. Centauro har også søster-selskaper som eier og driver over 1500 hotellsenger i Benidorm, deriblant Hotel Levante Club.

 

Centauro er i Spansk sammenheng en mellomstor leverandør av leiebil med over 12.000 leiebiler på veien. Selskapet er fokusert på service og kvalitet hele veien og nyter godt av svært høy kundetilfredshet.

 

I Spania har Centauro har leiebil ved følgende destinasjoner på fastlandet:

 

 

Alicante flyplassMalaga flyplass, Valencia flyplass, Murcia flyplassBenidormTorreviejaBarcelona flyplassMalaga flyplass. Centauro tilbyr også leiebil på Balearene, ved Ibiza flyplass og Mallorca flyplass.SpaniaGuiden har samarbeidet med Centauro siden 2000 og er deres viktigste partner i Norge. Som kunde av SpaniaGuiden nyter du godt av vårt lange og nære samarbeide. Du får rabatterte priser og vi bistår våre kunder i alle former for spørsmål, problemer eller reklamasjoner.

 

 

Centauro AlicanteCentauro AlicanteCentauro AlicanteCentauro AlicanteCentauro Alicante

SpaniaGuiden har gitt Centauro fem stjerner. Vi liker at Centauro er best på kundeservice, de har nye biler og det er generelt lite kø på deres flyplass-kontorer. Eventuelle reklamasjoner går gjennom SpaniaGuiden og håndteres kjapt og greit.

Centauro betingelser

Detaljer om betingelser for forsikring o.l. ved biler levert ut av Centauro.