Goldcar AlicanteGoldCar - Leiebil i Spania

GoldCar Alicante Airport Office Goldcar startet med leiebil i Spania i 1985 da brødrene Juan og Pedro Alcaraza satte kunne tilby to Ford Fiesta og en Ford Escort i San Juan (Alicante). GoldCar administreres fortsatt i dag fra San Juan i Alicante. Det andre kontoret åpnet de i 1987 i Torrevieja som den gang nettopp var begynt å vokse som turist-destinasjon. I 1988 stiftet de aksjeselskapet Europa Rent a Car SL senre endret de navnet til Goldcar. Siden 1997 har GoldCar vært på Alicante flyplass med sine leiebiler. Siden 2008 på Kanariøyene og i 2000 tilbød man leiebil ved Malaga flyplass.
 

GoldCar er i dag en av de største helspanske leverandørene av leiebil med over 30.000 leiebiler på veien. Goldcar er tilstede med sine leiebiler på flyplasser over nesten hele Spania og tilbyr også leiebil i Italia, Portugal, Madeira, Malta og Frankrike.

 
I Spania har Goldcar har leiebil ved følgende destinasjoner
 
Fastlandet
Alicante flypass, Alicante sentrum , Benidorm, Denia, San Juan de Alicante, Torrevieja, Almeria, Asturias, Barcelona Flyplass, Barcelona sentrum, Bilbao, Cadiz, Jezes, Gibraltar - La Linea, Cordoba, Girona, Granada, Madrid flyplass, Madrid sentrum (Atocha), Aguilas, Murcia flyplass San Javier, Reus, Santander, Santiago de Compostela, Sevilla, Valencia togstasjon, Valencia flyplass, Zaragoza.
 
Balerarene
Ibiza, Mallorca flyplass, Mallorca sentrum, Menorca
 
Kanariøyene
Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife nord, Tenerife syd
 
SpaniaGuiden har samarbeidet med Goldcar siden 2000 og som kunde av SpaniaGuiden nyter du godt av vårt lange og nære samarbeide. Du får rabatterte priser og vi bistår våre kunder i alle former for spørsmål, problemer eller reklamasjoner.
 

Centauro AlicanteCentauro AlicanteCentauro AlicanteCentauro Alicante

SpaniaGuiden har gitt Goldcar fire stjerner. Goldcar har gode priser, stort utvalg av leiebiler.

Centauro betingelser

Detaljer om betingelser for forsikring o.l. ved biler levert ut av GoldCar.